مشاوره حقوقی رایگان - مجازات 150 گرم هرویین

با سلام
مجازات 150 گرم هرویین چقدر است؟
ضمنا این فرد دو سابقه دارد
15 سال زندان بجرم60گرم هرویین که عفو رهبری گرفت زمانی که مواد صنعتی بالای 30 گرم حکم اعدام میدادند
5 سال زندان بجرم 4 گرم هرویین که هم اکنون در زندان است که در حین بزگشت از مرخصی 159 گرم هرویین از آن کشف شد
حالا با توجه به سوابق یاد شده مجازات 150 گرم
هرویین چقدر است ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میزان ان یسته به نظر قاضی و شرایط متهم است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
متاسفانه مجازات سنگین خواهید
داشت و قاضی با توجه به تمام
شرایط ارتکاب جرم و دو مرتبه سابقه قبلی
شما ، میزان مجازات را صادر خواهد کرد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
با عنایت به صدر ماده واحده الحاقی به قانون مبارزه با مواد مخدر مصوب 1396/7/2 شمول مجازات اعدام به رفتار متهم ناظر به مواردی است که مجازات وی برابر یکی از مواد قانونی مبارزه با مواد مخدر حبس ابد یا اعدام باشد که در این حالت وجود یکی از شرایط بندهای "الف" تا "ت" این ماده واحده برای محکومیت مرتکب به مجازات اعدام است و لذا در فرض پرسش که مجازات قانونی متهم (نگهداری 150 گرم هروئین) برابر قانون فوق الذکر اعدام است، وجود سابقه کیفری مذکور در بند "ب" موجب اعمال مجازات اعدام (مفسد فی الارض) نسبت به وی میشود و موجب قانونی جهت شمول بند "ت" ماده واحده الحاقی سال 96 وجود ندارد.
از طرفی مرتکب بر اساس جرم فعلی ( 150 گرم هروئین) مشمول صدر ماده 45 الحاقی به قانون مبارزه با مواد مخدر میشود و از طرفی دارای سابقه محکومیت قطعی به حبس بیش از پانزده سال است لذا مشمول بند (پ) ماده مذکور میگردد و طبق همین بند مجازات می گردد ثانیا بین بند (پ) و (ت) ماده مذکور تعارضی وجود ندارد چون وقتی مرتکب محکومیت قطعی به حبس بیش از پانزده سال داشته باشد دیگر نوبت به بند(ت) نمی رسد.