مشاوره حقوقی رایگان - غبن فاحش

سلام و درود خدمت اساتید محترم
عارضم که خانمی حدود9 ماه پیش از بنده اجناسی خریدن و اقدام به باز کردن مغازه کردن ارزش اجناس 201 میلیون تومان بودو بعد دوماه فعالیت دلشون رو زد و حوصله مغازه وایسادن نداشتن و تقاضای فسخ کردن که در دادگاه بدوی رد شد دادگاه تجدید نظر رای به کارشناسی داد و کارشناس مبلغ 38 تومن گران‌فروشی زده و ایشون ادعای مغبون شدن دارن میخواستم بینم اولا با نوسان قیمت‌ها امکان داره ایشون مغبون شده باشن . و اینکه 38 تومن در 201 تومن غبن فاحش محسوب میشه و با توجه به اینکه ایشون تعدادی از اجناس رو فروختن و‌تصرف مالکانه داشتن آیا امکان داره اینبار دادگاه اقدام به فسخ معامله کنه. سپاس از زحماتتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قیمت براساس زنان معامله محاسبه می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قیمت براساس زمان معامله محاسبه می شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بعید است نسبت به فسخ موفق شوند
البته بستگی به مفاد قرارداد دارد و اوضاع و احوال پرونده و رویه شعبه