مشاوره حقوقی رایگان - ادعای طلب

همسر بنده بیماری ام اس داره و حق پرستاری از بنیاد شهید میگیرد چون فرزند شهید می‌باشد منتهی مادر وی کارت بانکی او را حدود چهار سال پیش بخاطر مریضی ایشان از کارمند بانک درخواست کرده امضای او را در ماشین جلوی بانک بگیرند و کارت را مادرش تحویل گرفته و به همسرم گفته آماده شد میام برات میگیرم و هر ماه حدود 2/5میلیون از کارت به حساب خود واریز می‌کرده و یک میلیون به همسرم می‌داده حالا بعد از 5سال ما متوجه شدیم که این اتفاق افتاده به بنیاد مراجعه کردیم و به اطلاع بنیاد رسوندیم بنیاد گفت رفتیم بانک و کارت جدید برای همسرم گرفتم و پرینت حساب را گرفتیم و متوجه این اتفاق ها افتادیم و طرح شکایت از طریق وکیل کردیم حالا مادر ایشون مدعی شده که من هر روز به خانه شما می آمدم و کارهای ایشون رو انجام میدادم و حق پرستاری برای من است اولا اینهمه سال جابجایی پول بدون اطلاع همسرم چه مجازاتی دارد آیا همسرم به پولهایی که مادرش به حساب خودش واریز کرده می‌رسد ثانیا مادرش با این ادعایی که کرده و واقعا صحت ندارد مگر همون هفته ای یا دو هفته یکبار می آمده و البته خب کمک هم می‌کرده تو کارهای خونه می‌تونه این مبلغ که حدود 270میلیون است رو نده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مبالغ فوق مشخص است و شما دلیلی برای اثبات ادعا دارید دادخواست مطالبه وجه با احتساب هزینه ها و تاخیر تادیه تا یوم الادا دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مادر مکلف است تمام مبالغ را
مسترد نماید