مشاوره حقوقی رایگان - وکالت

آیا ذکر کلمه بلاعزل در وکالتنامه اموال منقول و غیر منقول باعث نوعی وکالت عمری میشود؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

خیر . ذکر این موضوع که وکالت بلاعزل است . ارتباطی با عمر ندارد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خیر با شرایطی خاص ، امکان ابطال وکالت نامه وجود خواهد داشت
و وکالتنامه با فوت یا حجر طرفین باطل میشود حتی اگر وکالتنامه
بلاعزل باشد
و اگر شرایط قانونی صحت معاملات ، در زمان تنظیم وکالت نامه وجود نداشته باشد حسب مورد وکالت نامه قابل ابطال یا غیرنافذ یا باطل می باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا بله مگر اینکه تام الاختیار نباشد ویا یکی از طرفین و وکیل فوت یا محجور باشد و دادخواست ابطال وکالتنامه‌ دهید