مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه تجدید نظر

باسلام.
من یه پرونده سرقت گوشی دارم که سارق رو محکوم کردم. 16 ضربه شلاق و رد مال واسش دادن. الان به این اعتراض داده و پرونده رفته به دادگاه تجدید نظر.میخام بدون چند درصد امکان داره رای دادگاه عوض بشه؟
رای دادگاه هم اینه
رای دادگاه در خصوص اتهام آقای ر.م فرزند ع که متهم است به سرقت یکدستگاه تلفن همراه سامسونگ مدل A3به شرح شکایت آقای م.ک فرزند ن. توجها به شکایت شاکی ، گزارش مرجع انتظامی دو مرتبه استعلام صورت گرفته از شبکه های مخابراتی که حکایت از فعال بودن خط تلفن آقای ب.ق روی موبایل داشته که مشتکی عنه فوق مقر به استفاده از سیم کارت آقایق ( پدر خانم )
خود بوده و علی رغم انکار دلیل مبنی بر ادعای خود ارائه ننموده ، دادگاه ارتکاب بزه معنونه از ناحیه متهم موصوف را محرز دانسته و به استناد مواد 661 و 667 کتاب تعزیرات قانون مجازات اسلامی مصوب 1375 و و اصلاحی آن به موجب ماده 11 قانون کاهش مجازات حبس تعزیری مصوب 1399 وبند 2 ماده 3 قانون نحوه وصول برخی درآمد های دولت و مصرف آن در موارد معین و قانون بودجه سال 1401 ضمن حکم به رد اموال ( در صورت نبود عین مثل یا قیمت آن به پرداخت 33 میلیون ریال جزای نقدی و تحمل 20ضربه شلاق تعزیری با احتساب ایام بازداشت قبلی محکوم می نماید. رای صادره حضوری بوده و ظرف 20 رو پس از ابلاغ قابل تجدیدنظرخواهی در محاکم محترم تجدیدنظر استان گیلان می باشد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

احتمالش کم است بستگی ب دلایل ابرازی دارد. عموما رای بدوی تایید میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بستگی به دفاعیات و مستندات موجود در پرونده خواهد داشت