مشاوره حقوقی رایگان - ورود پلیس به منزل با حکم قضایی

با سلام. پلیس با داشتن حکم ورود به منازل مسکونی جهت تفتیش و بازرسی به چه طریق باید ورود نموده. از طرفی با گزارشات واهی هیچ آثاری از جرم پیدا نشود. آیا دوباره میتوانند حکم ورود به منزل داشته و میشود از مامور پلیس شکایت کرد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، اقدامات ناشی از انجام وظیفه پلیسی که با دارا بودن حکم ورود به منزل و تفتیش از حدود قانونی تجاوز ننموده و خسارتی نیز به بار نیاورد عمل وی تخلف و جرم محسوب نمی گردد و از لحاظ مدنی نیز آثار مسئولیتی بر آن مترتب نیست .

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،ضابطین قضایی باحکم قضایی می توانند ازاماکن مسکونی وغیرمسکونی بازرسی وتفتیش نمایند،هرچندبار،بنابراین ربطی به شکایت واهی یاغیرواهی ندارد،ضمنااگرپلیس برابرصورتجلسه اقدامات خودرا گزارش نماید شکایت از پلیس بی مورداست.