مشاوره حقوقی رایگان - سوال بابت توقیف خودر و برخورد بد مامور

باسلام نامادر بنده بابت نفقه حکم توقیف خودروی که برای بنده بود و بنام بابام بود چون چک داده بود ماشین از مدیران خودرو خریدم بودم قسطی 5 ساله بعد چادر روی ماشین بود و داخل حکم توقیف خودرو ادرس ننوشته بود و حکم ورود به خونه ننوشته بود مامور ها که ماشین داخل حیاط بود و خانوم بنده میره درو باز میکنه و چادرو روی ماشین بود که به زور درو فشار میدم مامور ها میان داخل و چادر میزنن بالا پلاک میبین و بعد میرن بیرون وقتی که خیالشون راحت شده همون ماشین از قاضی کشیک حکم ورد به منزل میگیرن و ماشین میان با 5 ساعت ابرو ریزی از روی در حیاط با جرثقل میبرن و فیلم از خانوم من خواهر خانوم و چند تا خانوم فامیل دیگه میگیره و از ماشین الان ماشین رییس دادگاه ازاد کرده ولی از مامور ها میخوام شکایت کنم که انقد پیگیر بودن و پارتی بازی کردن یه بار شکایت کردم به جای نرسید خودشون جمع کردن و مدارک هست که فیلم میگیرن از کار های مامور و شاهد که به زور وارد خونه میشن برا بار اول

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر بتوانید ورود غیرقانونی مامورین بدون حکم دادگاه را ثابت کنید می توانید شکایت کنید
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز