مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

سلام وقت بخیر
حدود دو سال پیش با پسری دوست بودم و پس از 4 ماه رابطه مجازی با اون قطع ارتباط کردم اما دست از سر من برنداشت و خانواده من رو از این رابطه آگاه کرد . از تمامی پیام رسان ها اون رو بلاک‌کردم . یک سالی ازش خبری نبود اما دوباره مزاحمت‌های تلفنی رو آغاز کرد
من 4 ماهه که ازدواج کردم و به این آقا گفتم که متاهلم و با من کاری نداشته باشه اما ایشون تهدید کردند وگفتن که خاندانتو میشناسم و میدونم که باهات چیکار کنم
چه اقدامی باید انجام‌ بدم؟
اگر بخوام شکایت کنم چه مجازاتی برای این آقا در نظر گرفته میشه؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به عنوان تهدید از ایشان شکایت کنید برای بار اول اگر سوء‌سابقه نداشته باشد جزای نقدی اگر تکرار شود حبس یا شلاق

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام میتوانید اقدام به شکایت کیفری مزاحمت و تهدید نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت تلفنی شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مزاحمت ها ادامه داشت میتوانید تحت عنوان جرم مزاحنت تلفنی شکایت کنید