مشاوره حقوقی رایگان - فروش نامه

یک قطعه زمین که مال سه برادر هر یک به میزان سهم متفاوت میباشد به عنوان فروشندگان اسم هر سه برادر نوشته شده ولی یکی از برادرها آن را امضا نکرده آیا فروش نامه اعتبار دارد یا خریدار می‌تواند سهم آن دو که امضا کرده اند را گرفت؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر اعتباری نسبت به سهم کسی که امضاء‌ نکرده ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مال مشاع است
و معامله نسبت به سهم دو برادر که امضا کرده اند صحیح است البته اگر میزان سهم هر کدام از فروشندگان در مبایعه نامه مشخص شده باشد و ..