مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین

باسلام و احترامات روز افزون. بنده یک زمین به متراژ 300 متر میخواستم خریداری کنم که یک زمین 150 متری پیدا کردیم که کاربری مسکونی داشت. همان 150 متر رو از فروشنده خریداری کردم ولی به این صورتی که عرض میکنم؛ چون من میخواستم 300 متر خریداری کنم. پدر این شخص فروشنده زمینش به متراژ 1000 متر چسبیده بود به این 150 متر زمینی که من میخواستم از پسرش بگیرم. در واقع همین 150 متر زمین مسکونی رو پدر به پسرش فروخته بود. چون من هدفم خریداری 300 متر زمین بود 150 متر از زمین پسر و 150 متر از زمین پدر خریداری کردم. ولی مشاور املاک گفت که باید پسر واگذار کنه به پدرش و تو از پدر 300 متر خریداری کنی. پسرش گفت من فروشنامه اصلی 150 متر رو گم کردم و فتوکپی اش را دارم فتوکپی فروشنامه ای که 150 متر زمین رو از پدر گرفته بود رو اورد و مشاور املاک اقدام به نوشتن قولنامه کرد. بعد پسر بصورت مکتوب با اثر انگشت و امضا تعهد داد که من واگذار کردم به پدر و هروقت فروشنامه اصلی هم پیدا شد از درجه اعتبار خارج است و باطل. و من کلا 300 متر؛ 150 متر از فروشنامه پسر و 150 متر از پدر خریداری کردم. و یک فروشنامه جدا از پدر اون شخص گرفتم به متراژ 300 متر با مدارک هاش و همچنین فتوکپی فروشنامه پسر و مدارک هاش. حالا از شما این سوال رو دارم که چطور میتوانم واگذارنامه ای که پسر به پدرش داده فروشنامه ی اصلی پسر را پیگیری کنم و باطل کنم. ممنون از شما

پاسخ ها :

محمودرضا  استقلال

محمودرضا استقلال :

با سلام - نیاز به ابطال فروشنامه پسر نیست زیرا ظاهراٌ پدر و پسر هردو مبایعه نامه فروش 300 مترمربع زمین را به شما امضاء کرده اند و زمین را به واقع دونفر به شما فروخته اند .