مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن حق کمیسیون

با سلام خدمت شما
دفتر املاک دارم و
هشت ماه قبل معامله ای انجام دادم که طی آن فروشنده کمیسیون را طبق تعرفه قانونی اتحادیه کامل پرداخت کرد،اما خریداران
که (زن و شوهر) بودند فقط جزیی از آن را پرداخت کردند و گفتند مابقی آنرا حتما پرداخت میکنیم و فروشنامه را تحویل دادم و بعد از مدتی چندبار تماس گرفتم که چرا مابقی مبلغ کمیسیون را پرداخت نمیکند،گفتند نداریم و نمیدهیم.

از او شکایت کردم و در جلسه اول حضور پیدا نکردند.
و دادگاه رای را به نفع من داد.

بعد از چند روز گفتند ما مطلع نبودیم در صورتی که پیامک احضار برای هردو فرستاده شده بود.

بعد واخواهی صادر کردند، که در دفتر املاک شما گفتید که همان مبلغ جزیی را بدهید و نیازی به پرداخت مابقی آن نیست و توافق کردیم، و شاهد هم داریم،شاهد ماجرا و امضا کننده گواه زیر فروشنامه پدر ایشان بود که شاهد خریداران ( دختر و دامادش ) بود و شاهد دوم هم فروشنده بود.
و گفتند طبق( عرف) املاکی ها تا زمانی کمیسیون خود را نگیرند فروشنامه را تحویل نمیدهند.

من زیر بار این حرف نمیروم،زیرا هیچ املاکی کمیسیونی قانونی که مبلغ آن 14میلیون تومان باشد،ده میلیون تومان تخفیف نمی دهد.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نگران نباشید خریدار محکوم به
پرداخت تمام کمیسیون طبق تعرفه املاک خواهد شد و