مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حق الزحمه از فروشنده

بنده املاک دارم . طبق قانون بعد از اتمام معامله فروش ملک که حدودا یک ماه طول کشید ، بنده از خریدار حق الزحمه (کمیسیون) را دریافت نمودم .
اما فروشنده پرداخت نکردند حال باید چکار کنم ؟ آیا نکته خاصی هست از نظر حقوقی که باید به قاضی ارائه داد ؟

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام مطابق قرارداد مبایعه نامه و براساس تعرفه می توانید دادخواست مطالبه را مطرح نمایید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم توحید جلایری نیا وکیل پایه یک دادگستری شهرستان مشهد