مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد صوری 7 سال یک جا در یکروز و امکان تشخیص

با سلام
اینجانب معاون مدرسه غیر انتفاعی به مدت 7 سال بودم که هیچ سنواتی و عیدی قانونی در کل این هفت سال دریافت نکردم . بدلیل شکایت یکی از همکاران در سال گذشته و جلوگیری از شکایت الباقی پرسنل ، کارفرما از طریق حسابدار مدرسه 7 سری قرارداد طبق چارچوب وزارت کار تهیه کرد و فروردین امسال 1401 هفت سری قرارداد جلوی اینجانب قرار داد تا تکمیل و امضا و انگشت بزنم یعنی قرارداد هفت سال به همراه برگه های تسویه حساب عیدی و سنوات رو در یکروز یکجا از من امضا گرفتن ....به عبارتی قرارداد صوری مجدد که واقعی نبود و با قراردادهای اصلی ما تفاوت داشت از ما گرفتن...
میخواستم بپرسم آیا میتونم این مسئله را از طریق کارشناسی خط پیگیری کنم و شکایت از این کارفرما فایده ای خواهد داشت و نتیجه بخش است؟ با تشکر

پاسخ ها :

دریافت امضا توسط کارفرما برای دریافت عیدی و سنوات عدم پرداخت عیدی و سنوات کارشناسی خط