مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت عیدی و سنوات

من فروشنده فروشگاه ... بودم وقتی که خواستم از فروشگاه بیام بیرون و تسویه حساب کنم مبلغ 10میلیون حسابم شد که اونجا گفتن بدلیل انبار گردانی و کسری های فروشگاه از پول فروشنده ها کسر میکنیم و از من 8میلیون کسر کردن!!!!!
من رفتم اداره کار برای شکایت یک وکیل از فروشگاه .... اومده اونجا و تازه به من میگفتن مدرک بیار در حالی که خودشون باید مدرک ارائه بدن چون یه سری از کسری های فروشگاه رو برای تاریخی زده بودن که من اصلا اونجا نبودم
و ضمنا من موقع اسختدام چیزی تحت عنوان اینکه کسری فروشگاه از فروشنده بدبخت کسر میشه امضا نکردم !!!!

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اداره کار باید به نفع شما رای صادر کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید دلیل مبنی بر اینکه چه مدتی در فروشگاه مشغول به کار بوده اید ارائه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید حق و حقوق خود را مطالبه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است
ابتدا در دفاتر پیشخوان و ثبت نام کنید سپس دادخواست تخصصی مطرح بفرمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اداره کار تشخیص خواهد داد اگر به نفع شما نبود اعتراص کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می‌تواند بر اساس دلایل و مدارکی که دارید علیه آن شخص دادخواست دهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

کسری فروشگاه ارتباطی به شما ندارد و عنوان کنید که این بهانه جویی است برای فرار از پرداخت حقوق قانونی شما و در خصوص اینکه ایشان همچنین ادعای مطرح کرده است به نحو ضمنی اقرار کرده است به اینکه شما در آن تاریخ در محل فروشگاه ایشان مشغول به کار بوده اید لذا به اقرار ضمنی آنها توجه شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست مدارک و مستنداتی ارائه دهید که نشان دهنده این باشد که به چه مدت مشغول به کار بوده  اید