مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی

بنده مالک عرصه و عیان ملکی هستم که حق کسب و پیشه یکی از مغازه هاش بنام پدرم بوده که ایشان 30 سال پیش فوت کرده و ازون موقع چون مالک عرصه و عیان بودم و مدعی هم وجود نداشته مغازه دست خودمه و جواز هم بنام خودم گرفتم و پرونده دارایی هم قبلا بنام پدرم میومد ولی 20 ساله بنام خودم کردم حالا میخاستم ببینم هنوز اون حق کسب و پیشه پدرم بعد از 30 سال پابرجاست و باز باید بروم انحصار وراثت کنم یا کلا منتفیه ممنون میشم راهکار بفرمایید تا تعیین تکلیف بشه مغازم. ضمنا مالک عرصه و اعیان خودمم و مغازه هم از بعد فوت پدرم در تصرف خودمه

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورت وجود سایر ورثه اگر مدعی هستند پابرجا هست اما اگر ادعایی وجود ندارد و یا توافقی رضایت ان ها را دریافت کرده اید مشکلی ندارید نیاز به انحصار وراثت نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی ب توافق وراث دارد اگر معارضی نباشد، نیازی نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر وراث دیگری وجود دارند، تعیین تکلیف کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد