مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی

سلام. بنده سال 93 سرقفلی مغازه ای را خریدم و بعد از چند ماه که در مغازه اشتغال داشتم بعلت ضرر مغازه را از سال 93 اجاره میدهم و مالک دقیقا اطلاع دارد و سند اجاره که با مالک تنظیم شده اعلام کردم که مغازه را اجاره میدهم آیا در آینده برایم مشکلی ایجاد نمی شود. و چنانچه مشکلی ایجاد شود قانون ان چیست؟ ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مالک از اجاره مغازه مطلع می باشد ایرادی به دان وارد نیست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام چنانچه مالک از اجاره مغازه توسط،شما مطلع بوده است با توحه به اینکه مدت زیادی هم هست که شما مغازه را اجاره دادید و مالک اقدامی نکرده لذا ایراد و اشکالی به نظر نمی رسد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر قرارداد اجاره مشمول قانون 56 است اجاره دادن آن نیاز به اجازه مالک دارد. در حقوق سکوت علامت رضا نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مشکلی ندارد با توجه به اینکه مالک از اجاره دادن اطلاع دارد و هیچ اقدامی نکرده و مدت زیادی گذشته در واقع رضایتش قابل اثبات است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر مالک اطلاع دارند مشگلی پیش نمی آید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

با سلام شما در هر اجاره ای باید امضای مالک.رو بگیرید والا قطعا با مشکل برخورد خواهید کرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید رضایت کتبی مالک را داشته باشید