مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین و مشکلات اخلاقی و شرعی زن

مرد خانواده درآمد و کار ثابت ندارد و گاها بیکاراست!؟ و خارج ازمحل سکونت واستان دیگروخیلی دورکارمی کندزن درمحل تولدسرکارمی رودوماهی 3روزمرخصی دارد.بخاطرمشکلات حاضربه تغییرمحل کارنیست!؟هر40---50همین که بهبود روابط حاصل می شودمجددا.زن پست مجازی و جنجال وهتک حرمت و تهمت به خانواده وبستگان مردنموده و به همین بهانه باخانواده همسرقطع روابط می نماید!؟تاکنون موارد فرارازخانه/ اجراگذاشتن مهریه وعدم صداقت رفتاربامرد/پیامک توهین آمیز وخودزنی وخودسرانه و ارتباط با نامحرم و...غیره داشته تابادیگران ارتباط نگیردوکنترل نشودوبامردغریبه ودرساعت پایانی شب شاهدان دیده اند!؟بطورکلی سلامت عقل واخلاق وبانیت مالی داردوراضی به انتقال به محل کارشوهر ندارد!؟ایا بوسیله شاهد واتفاقات عمدی مردمی تواندمدعی ناسازگاری باشدوبااینکه فقط درامدفصلی داردچه تعهداتی رابرای طلاق مدیونست!؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شوهر دلایل کافی برای اثبات رابطه نامشروع و غیر اخلاقی زن دارد میتواند تحت عنوان فوق شکایت کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
زوج باید دادخواست الزام به تمکین زوجه را مطرح نماید و
و طبق قانون زوجه مکلف است که
در شهر محل سکونت زوج ، همراه
با زوج زندگی نماید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد
زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود
شما ابتدا با یک مشاور خانواده و وکیل مشورت نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مرد می تواند با پرداخت مهریه و حقوق مالی زوجه درخواست طلاق کند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام اگر زن تمکین نمی کند مرد می تواند دادخواست الزام به تمکین بدهد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید دادخواست الزام به تمکين رد کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد