مشاوره حقوقی رایگان - سرقت طلا از منزل

سلام خسته نباشید . در مورد سرقت طلا از منزل وشکایت به خاطر طلا ولی سارق به خاطر پارتی وآشنایی که در آگاهی ودادسرا داشت هیچ موقه پیگیری نشد وفقط در مرد وسایلی که گفته بود من بردم اونا ثابت شد وشش ماه حبس بهش دادند ولی با پیگیری‌های ما رئیس دادگاه پی به بردن خلاف قاضی ورئیس آگاهی شد وگفت برید پیگیری کنید. ولی دادستان میکه باید دلیل جدید بیارید باید چکار کنیم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای اثبات ادعای تخلف قاضی باید دلایل کافی ارایه دهید تا در دادسرای انتظامی قضات رسبدگی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله نظر دادستان صحیح
است
طبق قانون شما باید ادله جدید داشته باشید تا بتوانید دوباره شکایت را مطرح نمایید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
باید اسناد و مدارک مربوطه را رویت یک وکیل برسانید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست در این خصوص دلایل و مدارک داشته باشید