مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام،آیا پدر در زمان زنده بودن میتواند زمین هایش را به پسر بزرگتر بفروشد؟ اگر اشکالی در اینکار نیست پس تکلیف ارثیه سایر فرزندان چه میشود؟باتشکر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله و بعد از آن دیگر اموالی نیست که به ارث برسد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد و کسی نمی‌تواند مدعی شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

هر کسی در زمان حیات خود می تواند مایملک خود را به هر کسی که تمایل دارد انتقال دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هر کسی در زمان حیات اختیار اموال خود را دارد و می تواند اموال خود را به نام هر کسی که خواست انتقال دهد و کسی حق اعتراض ندارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

درقالب عقد وصیت فقط تا یک سوم اموال قابل انتقال است اما در قالب عقد صلح و هبه و بیع محدودیت ندارد