مشاوره حقوقی رایگان - سرقت و دزدی

سلام. کسی که به جرم سرقت دزدی مسلحانه افتاده تو زندان و یک سال حبس داره و 4 ماهش رو کشیده یک بار هم با وثیقه آزاد شده بود و دوباره گرفتنش و الان زندانه خواستم بدونم که چه راهایی برای آزاد کردن این زندانی هست میخوام کمکش کنم من از این چیزا سر در نمیارم برای همین خواستم که شما من رو راهنمایی کنید میشه با پول موقتی آزاد بشه هزینش چقدره چه راهایی هست؟!

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای مرخصی از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی پرونده و شرایط ارتکاب جرم دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام بعضی از جرایم شامل آزادی مشروط نمی باشد و با توجه به سابقه دار بودن ایشون سخت به نظر می رسد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شرایط آزادی مشروط یا پابند را در گوگل جستجو کنید