مشاوره حقوقی رایگان - جعل چک

با سلام بیشتر از 6سال قبل برادر شوهرم بخاطر بنایی به دسته چک احتیاج داشت و چون صبح نمیتوانست به بانک مراجعه کند از همسرم خواست به بانک برود و بخاطر شباهتی که داشتن بنام برادرش تقاضای دسته چک کند اثر انگشت و امضا از همسرم بود و چک بنام برادرش.ح الا به دلایل خانوادگی برادرش شوهرم چک را بهانه کرده و میخواهد شکایت کند. مجازات همسرم چیست؟

پاسخ ها :

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

سلام، بعید میدانم شکایت کند، چون امضا و متن چکها به دستخط خودش است ولی یک وکیل بگیرید و نگران نباشید، انشالله تبرئه میشوند