مشاوره حقوقی رایگان - حکم صادره برای 1000 لیتر مشروب

سلام من به. 6ماه حبس و 74ضربه شلاق و پرداخت 750میلیون تومن وجه نقد در حق دولت محکوم شدم در صورت فراری بودن چه حکمی صادر میشه و چند سال حکم صادره اعتبار داره

پاسخ ها :

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام در صورت عدم معرفی خود به شعبه، کل وثیقه ای که به شعبه ارایه شده است به نفع دولت ضبط خواهد شد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام وثیقه به نفع دولت ضبط میشود و امکان جلب وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر فراری بشید حکم جلب صادر میشه و ممنوع الخدمات می شوید

حمیده پیراسته

سرکار خانم حمیده پیراسته :

در صورت گذشت مرور زمان در بعضی از جرائم ( بسته به مجازات پس از سپری شدن مدت )شامل مرور زمان میشود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام وثیقه ضبط می شود و شما جلب خواهید شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب در صورتی که معرفی نشود وثیقه ضبط خواهد شد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،
ساخت مشروبات الکی، جرم بوده و مجازات ساختن مشروبات الکلی را در پی خواهد داشت. حکم گرفتن مشروب دست ساز در خانه، شش ماه تا یک سال حبس، تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و پرداخت جزای نقدی، به میزان پنج برابر ارزش عرفی ( تجاری ) کالای موضوع جرم، می باشد. جریمه هر لیتر مشروب، پنج برابر ارزش عرفی و تجاری آن است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام وثیقه ضبط و حکم‌جلب شما صادر میشود

سید سجاد رزاقی موسوی

جناب آقای سید سجاد رزاقی موسوی:

سلام بستگی بنظر دادگاه داره اما نهایتا اشد مجازات محکوم خواهید شد

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. بابت جزای نقدی، اموال شما بازداشت شده و بابت دیگر مجازات ها با دستور اجرای احکام کیفری، جلب شده و راهی حبس می شوید... حکم صادره معتبر است مگر آن که قانوناً مشمول مرور زمان اجرا بوده و حدنصاب زمانی قانونی از قطعیت آن بگذرد...

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

وثیقه ضبط می گردد امکان ممنوع الخدماتی و...می باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام در صورت عدم معرفی خود به شعبه، کل وثیقه ای که به شعبه ارایه شده است به نفع دولت ضبط خواهد شد.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

ضبط وثيقه و جلب خواهيد شد
در ضمن بايد ديد شلاق از نوع تعزيري است يا نه

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

قطعا تشدید خواهد شد بهتر است خود را معرفی و توبه کنید قطعا کاهش پیدا میکند و اگر برای اولین مرتبه هست و سابقه کیفری ندارید حبس و شلاق بنا به درخواست تبدیل به جزای نقدی میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وثیقه به نفع دولت ضبط میشود و امکان جلب وجود دارد