مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک شریکی

با سلام خدمت کارشناسان محترم. پدر بنده در سال 71 نسبت به فروش سه دانگ از زمینی که بنام پدرش بوده اقدام می نماید. خریدار عموی بنده است. پای قولنامه فروش پدربزرگم که مالک ثبتی بوده امضا کردن و بعبارتی با رضایت و اذن پدربزرگم بوده واگذاری سه دانگ انجام شده (شفاها کل ملک را پدربزرگم دادن به پدرم که ایشونم سه دانگ واگذار کردن به عموم). در قولنامه سه دانگ خریداری شده توسط عموم سه میلیون قید شده که دو میلیون نقدا در قولنامه رسید شده که واقعا نقدی نبوده و شامل زمین و ماشین میشده. یک میلیون الباقی ندادن دیگه. پدرم بعد چند سال بدون اجازه عموم کل ملک میفروشه و در قبالش مبلغ اندکی پول و یک زمین که وجود خارجی نداشته میگیره. حالا که پدرم چندین ساله فوت کردن و هیچ کدوم از ماها هم با توجه به سنمون اطلاعات کافی در مورد داد ستد بین پدرم و عموم نداریم از ورثه پدرم که ماها هستیم شکایت تحویل زمین و انتقال سند کردن. زمین الان بعد 30سال تبدیل به مکان صنعتی پر رونق شده. ما باید عین سه دانگ از زمین فعلی خسارت بدیم یا زمین باید برگردونیم یا اینکه به نرخ روز دو میلیون پرداختی جبران خسارت کنیم؟

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

خیلی توضیح واضح نیست ، الزام به تنظیم سند رسمی علیه شما وراث در دادگاه وقتی وجاهت قانونی داره که سند اون ملک به نام پدر شما باشه و اگر سند به نام پدرتون نباشه عملا دعوی رد میشه ولی در خصوص خسارت و تحویل مبیع امکان داره خریدار زمین امکان داره علیه شما طرح دعوی کنه ، به نظرم نیاز به مشاوره با وکیل دارید قبل از اینکه در دادگاه علیه شما حکمی صادر بشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون معامله دوم ، که توسط
پدر شما انجام شده است ، معامله فضولی و باطل است
و عمو باید ابتدا دادخواست ابطال معامله را به طرفیت متصرف و خریدار اقامه نماید و ..