مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

سلام. من از کارفرما بابت پرداخت نکردن حق بیمه شکایت کردم مدتی بعد از شکایت خود منصرف شدم هنوز جلسه اداره کار برگزار نشده و درخواست انصراف رو ثبت کردم الان پیام اومده دادخواست شما تایید شده و زمان رسیدگی به دادخواست فلان تاریخ هست میخواستم بدونم درخواست انصراف که ثبت شده چی میشه ؟؟ باز هم امکان رسیدگی به دادخواست وجود داره؟؟ مشکلی واسم ایجاد نمیکنه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود جای نگرانی نیست برای شما اگر انصراف دهید یا ندهید علت این تصمیم چیست؟