مشاوره حقوقی رایگان - قرض در مجازی

سلام . من با کسی در مجازی آشنا شدم و بهش یک میلیون پول قرض دادم گفت دستم تنگه و لازم دارم زودد میدم الان ن گوشیش جواب میده ن چیزی . چتم تو واتساپ و تلگرام هست و پیامکش . ایا میتونم پولمو پس بگیرم و هزینه دادرسی زیاد نمیشه ؟

پاسخ ها :

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام واحترام،شکایت کنیدوشماره کارتی که پول واریز نمودید وشماره موبایل شخص را در شکواییه درج کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله . می توانید پیگیری حقوقی نمایید .