مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص خريد ملكی

سلام و عرض خسته نباشي آيا مبايعه نامه اصلش موجود نباشد فقط كپي آن باشد اعتبار دارد يا خير چون كه برادرم يك واحد ساختمان خريده فروشنده آنرا به دونفرفروخته يكي بردارم مورخه 96/03/28 بصورت كد رهگيري خريده نفر بعدي بصورت مبايعه نامه و آنهم كپي داشته گفته اصلش گم شده اونهم مورخه 95/10/22 خريده و قاضي پرونده حكم به نفع نفر اول صادر كرده آيا قولنامه كپي در دادگاه قانوني مي باشند مگر نه اينكه قولنامه اصلي باشد يا جاييبراي اعتراض وجود دارد يا خير ؟ با تشكر از وكلاي محترم اگر پاسخ بدهيد ممنون ميشوم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

این سوال شما پاسخ کلی ندارد باید پرونده را مطالعه کرد بعد نظر داد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
توسط دادگاه و علم قاضی ، انجام عقد بیع توسط نفر اول ، محرز شده است