مشاوره حقوقی رایگان - مورد زورگیری و ضرب و جرح قرار گرفتن

با سلام بنده نوجوانی هستم که در حدود 5 سال پیش در سن تقریبا 14 سالگی به همراه یکی از دوستان همکلاسی ام در زمان غروب و تقریبا شب هنگام جلوی در منزلشان نشسته بودیم و مشغول بازی با گوشی هایمان بودیم. که یکدفعه یک پژو 405 جلو ما واستاد و راننده ادرسی از ما پرسید. ما بی خبر از همه جا داشتیم مثلا ادرسی را توضیح میدادیم یکدفعه یک نفر که سر و کله اش را بسته بود با چاقو به ما حمله کرد و بعد از اینکه چند لگد بر سر و کله ما زد گفت گوشیاتون بدید که دوستم گوشیشو داد ولی من مقاومت کردم و ندادم و دزد هم شروع کرد چاقو زدن و با محکم ترین زوری که داشت چاقویش را به صورت من زد که نصف بیشتر صورتم کاملا پاره شد به طوریکه از بالای سمت چپ لب من تا قوس زیر چانه پوست و گوشتش کاملا کنده و جدا شد و در طرف راست صورتم اویزان بود. به نحوی که کل دندانهای اسیایی سمت چپم از بیرون قابل دیدن بود.خیلی لحظه ترسناکی بود علاوه بر ضربه فیزیکی ضربه روحی بسیار شدیدی به من وارد که کرد تا همین لحظه به شدت درگیرشم و جای زخم بسیار بزرگی هم در صورت من باقی مانده که حتی بعد از چندین عمل و صرف تقریبا400 ملیون هزینه تغییر خاصی نکرده. از اینها که بگذریم من خودم حدس زدم کار همین دوستم باشد که با یکی از نزدیکانش هماهنگ کرده برای این کار و همین را به پلیس هم گفتم و انها هم وارد خانه انها شدند و مقدار زیادی وسایل دزدی از قبیل سیم و کابل و... پیدا کردند. خلاصه چند ماهی گذشت تا بالاخره روی گوشی سیم کارت گذاشتند و اگاهی طرف را دستگیر کرد به طور جالبی فامیلی طرف همان فامیلی دوست من بود که معلوم شد قوم و خویش هستن. اما او ادعا کرد که من گوشی فروشی دارم و یک نفر به من مراجعه کرده و گفته قفل این گوشی را بشکن و بعدش رفته و دیگر بر نگشته من هم گوشی را برای خودم استفاده کردم.(در صورتی که مغازه ادعایی دوربین دارد و هیچ تصویری در دوربین ها نبود که این حرف را تایید کند) . در روز دادگاه قاضی گفت این ادعا میکند کار من نیست بهتر است ازادش کنیم تا ان نفر را تحویل بدهد و ازادش کردند بدون حتی یک روز حبس و یک ریال جریمه. من هم در ان زمان چون سنم پایین بود و کسی را نداشتم دنبال پرونده ام را بگیرد بی خیالش شدم. حالا خیلی ببخشید زیاده گویی کردم و سرتان درد اوردم. سوال من این است در حال حاضر بعد از گذشت این مدت ایا راهی هست بتونم احقاق حق بکنم؟؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید .
جهت راهنمایی دقیق می توانید از طریق مشاوره ی تلفنی اقدام فرمائید .