مشاوره حقوقی رایگان - زورگیری و سرقت مستوجب آزار و اذیت

سلام
حدودا یکسال پیش زمان برگشت از سر کار بودم که با 2نفر موتور سوار که به سلاح سرد نیز مسلح بودند مواجه شدم ... بنده نیز با سواری موتور بودم که ضمن متوقف کردن زوری بنده با تهدید سلاحشان، خیلی سریع و بدون وقفه تمام وسایل با ارزش و پول نقدی که همراه داشتم و.... را با زور و تهدید با سلاح سرد به سرقت برده و متواری شدند و حال پس از گذشت یکسال و اندی محل سکونت یکی از آنان را پیدا کردم و با توجه به اینکه در آن زمان فقط صورتجلسه کلانتری منطقه انجام شده ، حال با مستندات موجود تکلیف این حقیر جهت پس گرفتن حقم چیست ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید....

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورت یک سال از وقوع جرم گذشته باشد و شما شکایتی در دادسرا مطرح ننموده باشید حق شکایت شما اسقاط شده است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

مقصود  درويشي ديوانمراد

جناب آقای مقصود درويشي ديوانمراد :

سلام
در صورت ادله محکم مثل شاهد و غیره جهت اثبات ادعا شکایت خود را مطرح نمایید. و علت تاخیر شکایت را ذکر نمایید.

یک وکیل

به نام خدا. باسلام. گزارش اولیه کلانتری درخصوص سرقت مقرون به آزار باسلاح سرد جز ادله اثباتی است . درصورتی که تا حال حاضر شکایت رسمی در مرجع انتظامی یا از طریق دفاترخدمات الکترونیک قضایی انجام نداد باطرح شکایت علیه سارقی که شناسایی شده وارجاع به دادسرای محل وقوف جزم از طریق شعب دادیاری یابازپرسی پیگیر شکایت شوید و دستور جلب سیار با اذن ورودبه محل سکونت واختفا سارق را اخذ واز طریق کالانتری محل سرقت باشناسایی سارق اقدام به جلب سارق و معرفی به شعب صادرکننده جلب اقدام به تعقیب روند پرونده کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه سرقت مقرون به آزار را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت عنوان سرقت مقرون به آزار می‌توان طرح شکایت کرد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

سریعا علیه ایشان شکایت خود رامطرح کنید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

باسلام
جهت اطلاعات جزئی تر پرونده و دریافت مشاوره تخصصی و کارآمد لطفا تماس تلفنی برقرار بفرمائید.