مشاوره حقوقی رایگان - سرقت مستوجب تعزیر

سلام
سه نفر سارق با قمه و چاقو هنگام غروب در باغ به من حمله کردند و با زورگیری و تهدید به قتل چند تا از گوسفند ها رو به سرقت بردند از اول ماجرا تا آخرش رو دوربین های مدار بسته ضبط کردند و داخل پرونده موجود هست الان سارقین دستگیر شدند و به سرقت اعتراف کردند
مجازات این گونه سرقت معمولا چی هست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا شخص محکوم به رده مال می‌شود و مجازات حبس در نظر گرفته می‌شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سرقت مقرون به آزار است که در صورت اثبات مجازات سنگینی دارد حبس جزای نقدی و زندان

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق قانون بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی و مصوب 1392

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
علاوه بر رد مال مسروقه، مجرمین محکوم به مجازات‌های حبس از 3 ماه تا 10 سال و تا 74 ضربه شلاق خواهند شد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مجازات حبس سنگین و رد مال مسروقه خواهند داشت

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مجازات حبس ، شلاق و رد مال،البته سرقت انجام شده با زور و غلبه و استفاده ازسلاح سرد بوده ،مجازات مشدده دارد