مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سازمان نظام روانشناسی

سلام بنده عضو نظام روانشناسی هستم و برای دریافت مجوز فعالیت حرفه ای در این رشته باید از این سازمان مجوز می‌گرفتم پس از مصاحبه ، به همین دلیل از سال 1397طی تماس های متعدد و مکرر، ارسال نامه های زیاد و ایمیل به این سازمان جهت اخذ نوبت مصاحبه اقدام کردم که هیچ پاسخی نمی‌دادند و باعث هدر رفتن موقعیت های شغلی فراوان برای من شده بود، که اخیرا در طی تماس های دیگری که بنده با این سازمان داشته ام در مراحلی بصورت تلفنی با پرسنل این سازمان بگو مگو داشته و با اعتراض به آنها و... نهایتا بجای برطرف کردن مشکل من 4نفر از کارمندان سازمان نظام روانشناسی در معاونت انتظامی سازمان خودشان علیه بنده شکایت کرده و به صورت یک طرفه اقدام به محکومیت بنده مبنی بر باطل شدن عضویت در سازمان نظام روانشناسی و عدم فعالیت دایم بنده در این رشته در هیات بدوی که خودشان تشکیل دادند شدند، لذا سوال بنده این است آیا این کار آنها قانونی هست و اینکه بنده به عنوان شاکی از چه طریقی میتوانم از سازمان نظام روانشناسی شکایت کنم،این را هم عرض کنم که از طریق بازرسی کل کشور هم از آنها شکایت کرده ام ولی متاسفانه اصلا جوابگو نیستند.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از مرجع مربوطه پیگیری کنید