مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دست زدن به کشوی اداری دیگران

سلام من کارمند اداره دولتی هستم طلاهای همکارم در کشو بوده و سه ماه پیش دزدیده شده البته هیچ مدرکی نداره که طلا داشته و چقدر بوده ما همه کشوها و کمدهاش رو گشتیم و یکبار من بهش شک کرده بودم که شاید دروغ میگه بعد ساعت اداری ازنامه دادگاهش که در کشوش بود عکس گرفتم و خوندم ایشون خودش دوربین گذاشته بوده و فیلم من‌ گرفته و میگه چرا رفتی سر کشو؟ و این کار جرمه. ایا بابت سر کشو رفتن و عکس از نامه دادگاه میتونه شکایت کنه؟ ایا دوربین شخصی بدون اجازه حراست میشود در اطاق نصب کرد و امکان شکایت برای من داره؟

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

شما باید از طریق حراست اداره خودتون پیگیری کنید

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام واحترام،نصب دوربین توسط همکار ،جرم بوده وقابل شکایت است وصرف بازکردن کشو به معنای سرقت نمی باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت اگر ان شخص ادعایی دارد باید ثابت کند و اگر شما کاری نکرده باشبد قرار منع تعقیب صادر میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد زیرا اصل بر برائت است