مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

باسلام و خسته نباشید دو آپارتمانی جدا با دونفر همکار از فردی در مورخ 1397/11/15 خریداری نموده ایم که در رهن بانک بوده و قرار شده در مورخ 1397/12/20 فک رهن نموده و در دفترخانه حاضر شود و متاسفانه نه تنها حاضر نشده و الان فهمیدیم که برای کل آپارتمان که هفت طبقه می باشد از طریق بانک شهر اجرا صادر شده و در وضعیت مزایده بانک قرار گرفته لذا بنده در این صورت فقط می توانم به صورت حقوقی برای فسخ قرارداد شکایت کنم آیا به صورت دونفری و یا بیشتر می توان شکایت کیفری کرد یا همه باید حقوقی شکایت کنند ممنون از لطفتان

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

با سلام چون اطلاع داشته اید در رهن بانک است اگر شکایت کیفری هم مطرح کنید نتیجه مطلوبی نمی گیرید ، می توانید دادخواست فسخ و یا الزام به فک رهن و تنظیم سند ارائه دهید.