مشاوره حقوقی رایگان - چجوری بفهمم دختر چهار سالم توسط پدرش ازار جنسی میشه

من سه ساله به خاطر خیانتهای مکرر همسرم جدا از ایشان زندگی میکنم ، همسرم هفته ای یک بار دخترمو با خودش میبره و من از دوسال پیش متوجه علایم تورم و قرمزی در قسمت واژن و مقعد دخترم میبینم
ایا پزشک قانونی متوجه ازار جنسی در دخترم میشه یا حتما باید دخول انجام بشه تا پزشکی قانونی تشخیص بده

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله ، می توانید به اداره پزشکی قانونی محل سکونت خودتان مراجعه کرده و درخواست معاینه نمایید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متوجه خواهد شد دختر را به یک مرکز روان شناسی ببرید