مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف ملکی

با سلام
زمینی به متراژ 160 متر در مازندران در اردیبهشت 1401 خریدم که داخل قولنامه کاربری زمین قید نشده ولی زمین چسبیده به بافت هستش
در شهریور که چک ها پاس شد رفتم برای دیوار کشی که دهیار گفت کوچه 8 متری میباشد در صورتی که در قولنامه کوچه 6 متری ذکر شده.من از دهیار سوال کرده بودم گفته بود کوچه 6 متری هستش الان که میگم سوال کردم ازت چرا همون موقع نگفتی کوچه هشت متری باید بشه میگه نه اصلا سوالی از من نکردی.پای قولنامه رو یکی از محلی ها که با هم دوست بودیم ولی ظاهرا هم دست دهیار و شورا هستن به عنوان شهود امضا کرد و کلا یک شاهد داریم.حالا اگر من یک متر برم عقب ده متر زمینم کم میشه که چهل میلیون ضرر میشه برام.زمان نوشتن قولنامه یکی از اعضای شورا حضور داشت و هیچ چیزی در مورد کوچه نگفت که ظاهرا همه با هم تبانی کرده بودن.الانم میگن نیازی نیست بیای شورا مهر کنیم که بخوای یک درصد کمیسیون بدی که این قضیه بیشتر مشکوکم کرده
حالا دو تا سوال داشتم آیا میتونم از فروشنده بابت اینکه میدونسته کوچه هشت متری هستش و اعلام نکرده شکایت کنم؟
سوال دوم اینکه اگر مهر شورا نباشه قرارداد اعتباری داره؟
واسطه شدیدا اصرار داره که سریع دور زمین رو دیوار بکشم
در ضمن توی قرارداد اشتباها قیمت هر متر رو چهل میلیون تومان بجای چهل میلیون ریال زدن که البته مبلغ نهایی صحیح زده شده و پرداختی ها و چک ها کاملا در قرارداد ثبت شده که چک ها رو همسرم دادن
مورد آخر اینکه فروشنده همان صاحب بنگاه هستش و مهرو امضا و اثر انگشتش هم در قسمت فروشنده هم در قسمت مشاور املاک موجوده
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز برررسی مدارک و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد