مشاوره حقوقی رایگان - تمدید خودکار اجاره

سلام. بنده مستاجرم قرارداد اجاره ام در تاریخ 1401/06/30 به پایان میرسد طبق مصوبه سران قوا که به تصویب مقام معظم رهبری هم رسیده آیا این مصوبه به درستی اجرا میشود تا قرار داد من به طور خودکار تمدید شود و اینکه چه کاری باید انجام دهم. با تشکر از شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله خودبخود تمدید می‌شود
بعضی از شهرها سلیقه ای اجرا نمی‌کنند
مطابق مصوبه سران قوا نهایت با25 درصد افزایش اجاره بها تمدید می‌گردد مگر مستاجر از شروط قراردادی تخلف کند یا موجر نیاز شخصی خود را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود