مشاوره حقوقی رایگان - طلب کاری

سلام. من در سال 78 با شخصی قرارداد بستم که شرکت بسته بندی حبوبات و .... داشت در ان زمان 500 هزار تومان به او دادم که سود را طبق قرارداد به حساب من واریز کند سودی واریز نکرد و ورشکست شد به خاطر چک های برگشتی زندان افتاد من هم چک داشتم و برگشت زدم چون همکار فرهنگی بود خانمش امد خونه ما و گریه کرد و ... قول داد که جبران کند بعد از دو سال زندان به شهر دیگری مهاجرت کرد من هیچ اطلاعی از او نداشتم و مدارک که شامل قرارداد و سفته بود تو خونه مادرم گم شد امسال مدارک را کامل پیدا کردم حتی نامه ای که در زندان برای من نوشت و او الان بازنشست شده و محل زندگی اش را هم میدانم ایا میتونم طلب ام را بگیرم لطفا راهنمایی کنید چه کار کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارک برای اثبات ادعا کافی است مستوانید دادخواست مطالبه وجه با احتساب تاخیر تادیه روزانه لغایت یوم الادا دهید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله براساس مدارک دادخواست مطالبه وجه ثبت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله. طبق مدارک و سفته ای که دارید می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.
توجه داشته باشید خسارت تاخیر از تاریخ مطالبه تعلق می گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله قابل پیگیری است
و شما باید دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه را اقامه نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شما می توانید اصل چک و خسارت تاخیر تادیه از تاریخ صدور گواهینامه عدم پرداخت را مطالبه کتید..

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواستومطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه مطرح نمایید