مشاوره حقوقی رایگان - درصد دیه بینی و فک بالا

باسلام من سه ماه پیش باکامیونت خودم در سمنان دجارسانحه شدم برای پیگیری پرونده پزشکیم میخواستم بدونم که درصد دیه من چقد است دراین سانحه بینی من به‌شدت شکسته شد که با عمل دربیمارستان و گذاشتن پیچ معالجه شدم و شکستگی فک بالام که اونم با عمل دربیمارستان ثابتش کردن وپارگی ابروچپ وراست پشت گوش راست و شکستگی گونه چپ وسینوسهای هردوسمت صورت وگشادی چشم چپ وجابجایی عدسی چشم چپ اگه امکانش هست درصد دیه منو بفرمایید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد
تماس بگیرید محاسبه خواهد شد

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

تعیین میزان دیه در صلاحیت پزشکی قانونی و اجرای احکام است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است که در اجرای احکام محاسبه و پرداخت می شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با مراجعه به پزشکی قانونی تعیین می گردد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تعیین درصد دیه باپزشکی قانونی و محاسبه با اجرای احکام است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درصد دیه توسط پزشکی قانونی
تعیین خواهد شد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛ طبق ماده 629 قانون مجازات اسلامی قطع کردن و یا از بین بردن دو استخوان چپ و راست فک که محل رویش داندان های پایین است دیه کامل هر کدام از آنها نصف دیه کامل و مقداری از آنها به همان نسبت دیه دارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

با سلام
می توانید به واحد اجرا یا پزشکی قانونی جهت محاسبه مبلغ و درصد دیه مراجعه نمایید