مشاوره حقوقی رایگان - دیه شکستگی بینی

درود، وقتتون بخیر، در یک منازعه بینی بنده دچار شکستگی تیغه بینی شد و تنفس بنده به مشکل خورد و آبریزش بینی پیدا کرده وبعد از چند ماه هنوز با آبریزش بینی خون هم می آید، خواستم لطف کنید بفرمایید دیه این نوع شکستگی چقدر است؟ باتشکر از زحمات شما عزیزان.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین میزان دیه بسته به تشخیص پزشکی قانونی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مبلغ دقیق آن توسط شعبه اجرای احکام با توجه به نظریه پزشکی قانونی معین خواهد شد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با توجه به مدارک پزشکی با پزشکی قانونی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دیه را پزشکی قانونی با معاینه مشخص می‌نماید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

تعيين آسيب با پزشك متخصص يا قانوني است و اجراي احكام تعيين رقم مي نمايد