مشاوره حقوقی رایگان - ادغام دو پرونده دوشهر

سلام وخسته نباشی من یک پرونده 5سال 6ماه برای باراول توکل عمر اورده ام توی زندان پاپوش یک پرونده 9سال 4ماه اوردم 5سال ازاولی کشیده ام میخواهم ادغام بزنم هرکسی یک حرفی زده ترس دادندبهم بزنم میشودیاخیر مچکرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان پذیر است آرا صادره باید بررسی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر دارد باید پرونده مرتبط و از یک منشا باشند

سعید نیسی

سعید نیسی :

سلام وقت بخیر شما حتما درخواست ادغام دهید تا یک پرونده شود و امتیازات یک پرونده داشتن را استفاده کنید که اگر پرونده هم طبق قانون مجازات فقط جرم اشد یعنی مجازاتی که بیشتر است به اجرا گذاشته می شود که 9سال حبس ملاک می شود و حکم پنج سال کنسل می شود که چون سابقه اول شما هست با آزادی مشروط آزاد می شوید حتما به نزدیک ترین وکیل در اسرع وقت مراجعه کنید تا آزادی شما را بگیرد طبق صحبت های شما در اسرع وقت آزاد می شوید موفق وپیروز باشید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله میتوانید تقاضای کتبی خود را به اجرای احکام ارسال کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر چون جرم در دو زمان متفاوت انجام شده و در مورد جرم اول حکم قطعی صادر شده و سپس
جرم دوم انجام شده و حکم دوم صادر شده تکرار جرم تعزیری محسوب میشود و تعدد مجازات اجرا خواهد شد اصولا امکان ادغام وجود ندارد
مگر ...

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دوست عزیز سوال شما مبهم است ، جهت کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر نیازمند مشاوره تلفنی می باشید .