مشاوره حقوقی رایگان - ضبط وثیقه متهم

سلام
من شاکی شخصی هستم که ازم مبلغ یک میلیارد کلاهبرداری کرده که چند ماه پیش با وثیقه ملکی و ضامن کارمند مرخصی رفت و من متوجه شدم درخواست پشت قفل دادم و انداختمش زندان حال میتوانم برای طلبم درخواست ضبط وثیقه ضامنین متهم کنم درضمن من رای اجرای حکمم تازه گرفتم ممنون اگه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا متهم با وثیقه سنگین آزاد است در پرونده این موضوع را بررسی کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر داخل زندان است، ضبط وثیقه منتفی است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه مجدد برگشته به زندان خیر

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر متهم دستگیر شده باشد امکان ضبط وثیقه نیست ضبط وثیقه زمانی ست که متهم متواری باشد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق اجرای احکام و طبق پروسه معمول عمل کنید