مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه خودرو و سند قطعی

با سلام ما خودروی به نمایشگاه سپردیم برای فروش و بعد مدتی تماس گرفتند گفتن مشتری پیدا شد بیایید قولنامه بنویسم قولنامه رو نوشتیم الان میگن قطعی سند رو به نام دیگری
بزنیم آیا می‌شود قولنامه به اسم یکی باشد وسند قطعی به اسم دیگری و آن که قولنامه دارد
ادعا کند که ماشین رو به دیگری فروخته و در جریان نیست آیا نوشتن پشت قولنامه کافیست

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر قولنامه قبلی باید فسخ یا اقاله شود و قولنامه جدید تنظینم‌شودوالا طرف اول مدعی خواهد شد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید فروشنده از مالک وکالت فروش و انتقال داشته باشد و سپس به خریدار وکالت تعویض پلاک دهد