مشاوره حقوقی رایگان - بیمه زنان خانه دار

سلام.وقت بخیر.بنده 36 ساله و مجرد هستم.بعد از فوت پدرم من و مادرم مستمری بگیر تامین اجتماعی هستیم،طی سوالات مشابه متوجه شدم که اگر بیمه زنان خانه دار را پرداخت کنم و بازنشسته شوم یک مستمری به من تعلق می گیرد،لطفا راهنمایی بفرمایید برای اینکه هم مستمری پدرم را بگیرم و هم خودم بیمه پرداخت کنم و بازنشسته شوم چه نوع بیمه ای را پیشنهاد می کنید؟ با تشکر

پاسخ ها :

دریافت مستمری پدر در صورت بیمه زنان خانه دار بیمه زنان خانه دار دریافت مستمری پدر مستمری