مشاوره حقوقی رایگان - اثر انگشت

سلام خودرو بنده سرقت و سپس تمام قطعات آن باز و اوراق شده و نهایتا خودرو رها شده است آیا با درخواست کارشناس انگشت نگاری بعد حدود دو ماه میتوان اثر انگشت از سارق یا تیم اوراق کننده را یافت.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

با سلام
به شرایط و وضعیت و مکان رها شده خودرو بستگی دارد نمی توان قطعی اظهار نظرد کرد می توانید با اداره آگاهی موضوع را در میان بگذارید