مشاوره حقوقی رایگان - ماده 67 قانون مجازات اسلامی

سلام. در ماده 67 قانون مجازات اسلامی سال 92 قید شده دادگاه میتواند مرتکبان جراعم عمدی که حداکثر مجازات قانونی انها شش ماه تا یک سال حبس باشد به مجازات جایگزین حبس محکوم کند.منظور از حداکثر مجازات قانونی چیست.ایا مثلا برای جرم کلاهبرداری که طبق قانون یک تا هفت سال حبس دارد و شخصی در دادگاه به یکسال حبس محکوم میشود منظور از حداکثر مجازات قانونی ان یک سال است که قاضی حکم کرده یا اینکه منظور هفت سال که حداکثر مجازات کلاهبرداری است؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ملاک مجازات قانونی مندرج در متن قانون است وصرفا مجازاتهایی که حداکثر یک سال حبس دارد را شامل میشود