مشاوره حقوقی رایگان - سلام من شوهرم چون رفتم خونه دوستی ک خودش میشناسه واملا در جریان هست بعد میتونه منو راه نده به خانه

سلام من شوهرم چون رفتم خونه دوستی ک خودش میشناسه و کاملا در جریان هست بعد میتونه منو راه نده به خانه شوهرم با پدرش من را در منزل راه نداده

پاسخ ها :

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

با سلام
خیر ممکن نیست. گزارش 110را داشته باشد و اظهارنامه مبنی بر عدم اجازه برای ورود به منزل هم برای ایشان بفرستید