مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به قرار دادسرا

سلام با عرض ادب یه شکایت انتقال مال غیر داشتم بعد از دو سال وبعد از کارشناسی وتحقیقات برای یکی از اصحاب دعوا قرار جلب صادر شد اما بعد از یک ماه که کلانتری به خاطر نا مشخص بودن مکان فرد موفق به جلب نشد بازپرس قرار موقوفه صادر کرد وتنها دلیل هم اینکه متهم اقرار کرده که غلط املایی بوده وبا اینکه مدرک ارائه کرده بودم که مبایعه نامه به نفرات دیگری نیز فروخته شده و ایشان حاضر به رفع انتقال نیست موقوفه تعقیب صادر شده و گفتن از طریق حقوقی پیگیری شود واین در صورتی هست که قبلا شکایت حقوقی شده وتو اون مرحله رد صلاحیت کردن وارشاد کردن دادسرا کیفری والان سوال من اینه بعد از ثبت اعتراض چند روز طول میکشه که دادسرا پرونده را ارجاع کنه به دادگاه .با تشکر فراوان

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دوست عزیز بستگی به حجم ورودی پرونده ها به شعبه مربوطه دارد .

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

معمولا بلافاصله بعد از ثبت اعتراض به دادگاه صالح ارسال میگردد