مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

با سلام . اعتراض به قرار دادسرا زدم . بدون اینکه جلسه ای برگذار بشه . یا اصلا من را دیده باشن ببینن چه ... هستم رای صادر کردن .‌. باید گفت ... به این دستگاه قضای ایران . اگه تو دفاعیه دروغ بنویسی کارت پیش میره ولی حقیقت بنویسی نه ؟؟ درود بر قضات زمان شاه .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اعتراض به قرار دادگاه صرفاً با توجه به محتویات پرونده و لایحه اعتراض به قرار رسیدگی می کند اگر اعتراض را وارد بداند پرونده با صدور قرار جلب به دادرسی به دادگاه ارجاع می شود و اگر اعتراض وارد نباشد اعتراض رد میشه و کاری نمیشه کرد.
اگر تو دفاعیه دروغ بنویسی قاضی توجه نمیکنه و طبق محتویات پرونده اظهارنظر می کند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مقام قضایی رسیدگی کننده با توجه به محتویات پرونده اظهار نظر می کند می توانید در صورت اعتراض در مهلت مقرر اعتراض خود را تحت عنوان یک لایحه دفاعیه به شعبه مربوطه ارائه نمایید