مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به قرار دادسرا

با سلام و خسته نباشید تمامی وکلای گرامی. من کارفرمای من علیه اینجانب به اتهام سرقت مستوجب تعزیر، جعل سند عادی و جعل امضاء و مهر در دادسرا شکایت کردند و بازپرس محترم بدون اینکه برام احضاریه ارسال کند قرار منع تعقیب صادر کرده است و کارفرما به قرار صادره اعتراض کرد الان این رای بهم اومده

رای دادگاه
در خصوص اعتراض آقای همان کارفرما فرزند .... نسبت به قرار منع تعقيب پرونده آقای همان من صادره از ناحيه شعبه 11 بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان تبریز داير بر سرقت مستوجب تعزیر و جعل سند عادی و جعل امضاء یا مهر دادگاه پس از عطف توجه به اوراق متشکله پرونده و بامداقه دراين موضوع که معترض، ايراد و اعتراض موجه و مدللی که اساس و ارکان دادنامه معترض عنه را متزلزل نموده و مالا موجبات نقض و گسيختن آن رافراهم نمايد به عمل نياورده است و رای و قرار بازپرس محترم شعبه 11 دادسرا از توجه به جهات و مبانی و دلايل منعکس درپرونده با هيچ يک از شقوق ماده 274قانون آيين دادرسی کيفری مصوب 1392 قابليت تطبيق نداشته و از جهت رعايت اصول و قواعد دادرسی نيز اشکالی برآن مترتب نيست النهايه اعتراض معترض را وارد ندانسته و مستنداً به مواد 270و 271 از قانون فوق الشعار ضمن رد اعتراض معترض، قرار معترض عنه را عينا تاييد و ابرام می نمايد رای صادره حضوری و قطعی است

پاسخ ها :

رضا کریمی آبگرمانی

جناب آقای رضا کریمی آبگرمانی :

با سلام
اعتراض به قرار منع تعقیب رد شده و قرار قبلی تأیید گردید.
به اصطلاح عرفی برائت شما تأیید گردیده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام قرار رد شده و همان قرار قبلی که صادر شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
قرار منع تعقیب صادره در دادسرا ، توسط دادگاه کیفری 2 تایید شده است و شما تبرئه شده‌اید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

قرار منع تعقیب قطعی و لازم الاجراست مطابق ماده 265 قانون آیین دادرسی کیفری

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
قرار منع تعقیب به نفع شما تایید شده و قطعیت یافته است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات ارائه شده نیازمند بررسی دقیق‌تر اسناد و مدارک جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی و بررسی جزئیات می‌باشد