مشاوره حقوقی رایگان - استرداد پول کارت به کارت شده

با عرض سلام بنده مبلغ 500 هزار تومن اشتباهی به یه شخص کارت به کارت کردم و از طریق بانک مربوطه اون شخصو پیدا کردیم و با ایشون چندین بار تماس گرفتیم اما جواب ندادن یا شمارشونو خاموش کردن یعنی به صورتی طفره رفتن که پولو پس ندن و این شخص در یک شهرستانی دیگر ساکن هستن و بنده در شهری دیگر بنده در این خصوص چه اقدامی میتوانم انجام بدم ؟

پاسخ ها :

شهريار  پورحكيمي

جناب آقای شهريار پورحكيمي :

باید به شورای حل اختلافشهرستانی که آن شخص ساکن هست مراجعه و تقاضای استردادوجه کنی