مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام. یکی از آشنایان به کسی بدهکار بود. شماره کارت طلب کارشو برام فرستاد و من بدهیشو کارت به کارت کردم. الان جواب تماس هامو نمیده و نمیخواد پول منو برگردونه. من ازش صداضبط شده و پیامک دارم.و رسید پولی که پرداخت کردم برا طلب کارش. اگ شکایت کنم جرمش و مجازاتش چیه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در صورت اثبات کلاهبرداری یک تا هفت سال حبس و رد مال

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

جرمی مرتکب نشده است ایشان اگر شکایت کیفری کنید 8 ماه دوندگی میکنید در نهایت قرار منع تعقیب برای ایشان صادر شده و قطعی میشود از نطر هیچ وکیل یا حقوقدان ایشان جرمی مرتکب نشده است و شما باید دادخواست حقوقی دهید اینکه دقیقا چه نوع دادخواستی باید مطرح شود در مشاوره حضوری یا تلفنی معلوم می‌شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت کیفری مناسب این وضعیت نیست باید حقوقی اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.
برای اثبات ادعای خود باید مدرک یا دو نفر شاهد داشته باشید.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

می توانید براساس مدارک پرداختی و رسید و پرینت حساب دادخواست مطالبه وجه ثبت نمایید

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

برا بازگشت پول خود میتوانید علیه صاحب حساب دعوایی با عنوان مطالبه وجه مطرح نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جرم کیفری نیست
و شما باید دادخواست مطالبه وجه به طرفیت هر دو اقامه نمایید و با ارائه مستندات دعوا را اثبات نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

جرم نیست.
باید دادخواست مطالبه وجه به طرفیت وی و کسی که به حسابش واریز کردید بدهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق حقوقی دادخواست مطالبه وجه به طرفیت هردو با مستندات خود ارایه دهید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

صرفا جنبه حقوقی دارد میتوانید دادخواست مطالبه وجه به طرفیت آن طلبکار و آن آشنا مطرح کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

دادخواست استرداد وجه علیه شخصی که صاحب حساب هست بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مجازاتی ندارد
جرمی واقع نشده است
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید
از یک وکیل کمک بگیرید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز متاسفانه این موارد دلایل محکمی جهت محکومیت آشنای شما به پرداخت نیست چرا که پول بحساب شخص دیگری واریز شده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شما می بایست دو نفر را طرف دعوا قرار دهید

زهرا نوری توران پشتی

سرکار خانم زهرا نوری توران پشتی:

با سلام.
رسید واریز برای مطالبه وجه کفایت می کند .
موضوع کیفری نیست و جرم نبوده و مجازات ندارد .

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
شما بدوا اقدام به ارسال اظهارنامه و سپس دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است از کسی که وجه را به کارت او ریخته اید مطالبه کنید

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

مرتکب جرمی نشده ولی میتونید با اثبات پرداخت قرض با اذن وی مبلغ پرداخت شده رو پس بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع کلاهبرداری نیست بلکه حتی اصلا کیفری هم نیست شما تنها می توانید بدوا برای ایشان اظهارنامه و سپس دادخواست مطالبه وجه تنظیم نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

دادخواست مطالبه وجه دهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

جرم نیست. مجازات ندارد.
چنانچه دلایل و مدارک شما کافی باشد فقط به پرداخت وجه محکوم میشود.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

موضوع شما ارتباطی به کلاهبرداری ندارد ، دادخواست حقوقی مطالبه وجه مطرح کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه می شود از جنبه کیفری وارد نمی شوید و شکوائیه تنظیم نفرمائید . بلکه از جنبه حقوقی اقدام کنید و دادخواست به خواسته مطالبه وجه به استناد پرینت حساب و پیامک های رد و بدل شده ، در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید. ولی توصیه می شود در ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه اقدام کنید تا از این طریق ، شاید قبل از اقامه دعوا در مراجع قضایی ، طرف مقابل شما اقدام به پرداخت پول کند .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام،

بر اساس قانون جرایم رایانه‌ای، اعمالی که با استفاده از ابزارهای الکترونیکی، مانند ارسال پیامک یا ایمیل، انجام می‌شوند و موجب آسیب یا ضرر مالی به شخص دیگری می‌شود، به عنوان جرم شناخته می‌شوند. در صورتی که شخصی با فریب و دور زدن از قانون، به شما ضرر و زیان وارد کرده باشد، می‌توانید از طریق ارائه مدارک و شواهد مربوطه، شکایت خود را به پلیس یا مراجع قضایی مربوطه ارائه کنید.

مجازات برای کلاهبرداری متغیر است و بستگی به سن، جنسیت، تحصیلات، درآمد و دیگر عوامل اجتماعی دارد. اما در کل، اگر کلاهبرداری به مبلغ بالا و با توجه به شرایط، به عنوان جرم سنگین شناخته شود، متهم ممکن است به مجازات حبسی بین 3 تا 10 سال و یا جریمه مالی محکوم شود.

در هر صورت، شما باید از طریق تماس با مراجع قضایی و یا پلیس، شکایت خود را به شکل دقیق و با ارائه شواهد و مدارک مربوطه ارائه کنید تا مراحل لازم برای پیگیری این موضوع از سوی مراجع قضایی انجام شود.